logo

Værktøjer

tilbage til kompetencer
PhotoshopPå multimediedesigneruddan-nelsen lærte jeg mange af Photoshops indstillinger at kende og har brugt program-met meget. IllustratorLigesom med Photoshop har jeg brugt meget tid i illustrator og lært meget om vektorgrafik og de indstillinger der er. Premiere ProPå multimediedesigneruddan-nelsen lærte jeg filmredigerin-sprogrammet her at kende. Jeg lærte desuden også After Effects. LightroomNår jeg skal redigere billeder, gør jeg det oftest i Lightroom fra Adobepakken. Det er et pro-gram, jeg har brugt meget. MicrosoftpakkenI forbindelse med opgaver har jeg brugt microsoftpakken meget. Særligt word og excel, men også mange af de andre. InDesignNår jeg laver længere layoutop-gaver og dokumenter, gør jeg brug af InDesign. Også et pro-gram jeg har godt kendskab til. VÆRKTØJER

Photoshop

På multimediedesigneruddan-nelsen lærte jeg mange af Photo-shops indstillinger at kende og har brugt programmet meget.

Illustrator

Ligesom med Photoshop har jeg brugt meget tid i illustrator og lært meget om vektorgrafik og de indstillinger der er.

InDesign

Når jeg laver længere layoutop-gaver og dokumenter, gør jeg brug af InDesign. Også et pro-gram jeg har godt kendskab til.

Lightroom

I forbindelse med opgaver har jeg brugt microsoftpakken rigtig meget. Særligt word og excel, men også mange af de andre.

Premiere Pro

På multimediedesigneruddannels-en lærte jeg filmredigeringspro-grammet her at kende. Jeg lærte desuden også After Effects.

Microsoftpakken

Når jeg skal redigere billeder, gør jeg det oftest i Lightroom fra Adobepakken. Det er et program, jeg har brugt meget.