logo

CV

Picture

Studerende / Digitale Medier & Design

IT-universitetet

I august 2017 startede jeg bacheloren Digitale medier & design på IT-universitetet. Herfra er det planen, at jeg vil læse videre på kandidaten Digital design og kommunikation.

August 2017 - nu
Picture

Studiejob

hos Tandlægerne på Østerbro

Kort efter min sidste eksamen, startede jeg som it-medhjælper hos Tandlægerne på Østerbro. Her har jeg blandt andet stået for at ordne indhold til den nye side på tpobro.dk. Siden er opsat i Wordpress og jeg har derfor opnået endnu større erfaring med netop dette CMS-system. Derudover har jeg arbejdet med projektstyring og koordinering i forhold til at kontakte de forskellige, der er involvede i projektet om at lave deres to hjemmesider om.

Januar 2017 - nu
Picture

Assistance

Irma

Som ansat i Irma har jeg mange forskellige opgaver. En af de faste opgaver er at sidde i kassen, hvor jeg særligt har lært meget om kundeservice. Irma på Rantzausgade er en travl butik, så på grund af jobbet, er jeg i høj grad vant til at have mange bolde i luften og håndtere pressede situationer.

November 2014 - November 2017
Picture

Multimediedesign

Københavns Erhvervsakademi

Igennem studiet har jeg opnået kompetencer indenfor kommunikation, design og visualisering, interaktion og markedsføring.

Karakter
Praktikeksamen: 12
Valgfagseksamen: 12
4. semesters eksamen: 10
3. semesters eksamen: 10
2. semesters eksamen: 10
1. semesters prøveeksamen: 12

Januar 2015 - Januar 2017
Picture

Praktik / Multimediedesign

Antik, Form & Design

Jeg har i forbindelse med studie været i praktik. Valget af praktiksted kom af min store interesse for møbeldesign og genbrug. Efter endt praktik afleverede jeg en rapport og gik til mundtlig eksamen, hvor jeg fik karakteren 12. I praktik lavede jeg en ny hjemmeside med ny visuel identitet. Herfra har jeg erfaring med Wordpress, HTML og CSS. Jeg har i løbet af min udarbejdelse af den visuelle identitet og hjemmeside gjort brug af mange af de analyser, jeg har lært på studiet. Jeg har desuden brugt udviklings- samt projektstyringsmetoder for at styre processen. Hjemmesiden kan ses på www.afogd.dk.

August 2016 - November 2016
Picture

Frivillig

Røde Kors

Da jeg flyttede fra Svendborg til København ønskede jeg at møde nye mennesker og arbejde med tøj i en genbrugsbutik, da jeg er stor tilhænger af dette. At det så samtidig kunne gøres i en god sags tjeneste, er jo fantastisk. Da jeg havde erfaring med kunder og betjening med betaling, blev jeg fra første dag sat bag kassen. Samtidig ønskede genbrugsbutikken at gøre mig ansvarlig for tøjafdelingen med opsætning, men det varede desværre kort, da jeg begyndte på studie samt nyt arbejde.

September 2014 - December 2014
Picture

Stuepige

Stella Maris 'Hotel de Luxe', Svendborg

Som stuepige på Stella Maris har jeg rengjort værelser, fællesarealer samt fungeret som opvasker. Jeg stoppede pga. flytning fra Svendborg til København.

Januar 2014 - September 2014
Picture

Sprogskole i London

Education First

I forbindelse med et sabbatår efter gymnasiet, valgte jeg at tage til London i halvanden måned for at forbedre mit engelsk. Opholdet resulterede i et bedre engelsk, men især også indblik i forskellige kulturer. Eksempelvis boede jeg sammen med personer fra Indonesien, Frankrig, Israel, Norge osv. Jeg gennemførte kurset med 100% deltagelse og rykkede fra level C1 til C2 i Cambridge English Level Test. Udover sprogskole i London, har jeg været i USA (San Francisco, Las Vegas samt New York), hvor jeg også med en udadvendt personlighed mødte nye mennesker og kulturer.

November 2013 - December 2013
Picture

Student / Gymnaisum

Svendborg Gymnasium

Jeg tog den samfundsfaglige linje på Svendborg Gymnasium med a-fagene dansk, historie, samfundsfag og engelsk.

August 2010 - Juni 2013