logo

Uddannelse

tilbage til kompetencer
DesignJeg har i min uddannelsen fra KEA opnået viden om design-principper, farvekompositioner og meget mere. MetodeJeg har lært meget om forskel-lige metoder som jeg kan bruge til mine opgave, men særligt også til at lave bedre webdesign. WebdesignDa jeg har brugt tid på hjemme-sidedesign, er webdesign også en kompetence jeg besidder. Her har jeg særligt fokus på bruger-en. MedieteoriHvordan er forholdet mellem mennesker og de medier de har? Det er særligt det spørg-smål, jeg har arbejdet med. KommunikationJeg har lært at producere ind-hold til forskellige medier. Og så har jeg lært kernebegreber inden for området. ProjektstyringPå multimediedesigneruddan-nelsen lærte jeg redskaber til projektstyring at kende. Særligt udviklingsmodeller. UDDANNELSE

Design

Jeg har i min uddannelsen fra KEA opnået viden om design-principper, farvekompositioner og meget mere.

Metode

Jeg har lært meget om forskel-lige metoder som jeg kan bruge til mine opgave, men særligt også til at lave bedre webdesign.

Projektstyring

På multimediedesigneruddan-nelsen lærte jeg redskaber til projektstyring at kende. Særligt udviklingsmodeller.

Kommunikation

Jeg har lært at producere ind-hold til forskellige medier. Og så har jeg lært kernebegreber inden for området.

Webdesign

Da jeg har brugt tid på hjemmesid-edesign, er webdesign også en kompetence jeg besidder. Her har jeg særligt fokus på brugeren.

Medieteori

Hvordan er forholdet mellem mennesker og de medier de har? Det er særligt det spørgsmål, jeg har arbejdet med.